Firma Fit Academy

De Firma Fit academy heeft tot doel om je in de wirwar en veelheid aan informatie over voeding te informeren over wat nu eigenlijk een gezond eetpatroon is. De academy wil kennis overbrengen, zodat iedereen gebaseerd op juiste en eerlijke informatie gezonde keuzes kan maken.

– Wat doet gezonde voeding met je lichaam en geest?
– Waarom werken diëten niet?
– Hoe voorkom je eetbuien?
– Hoe maak je voor jezelf een voedingsplan wat bij jou past?
– Welke rol speelt lichaamsbeweging?

 

Firma Fit academy biedt een aantal informatieve workshops aan;

 

The basics

Wat is nou eigenlijk gezonde voeding en wat zit er allemaal in ons eten ? Waarom is die schijf van vijf zo gek nog niet en wat staat er toch allemaal op de etiketten ? Je leert alles over gezonde voeding. Na afloop kun je zelf aan de slag en de juiste keuzes maken om een gezonder eetpatroon te ontwikkelen.

Duur : 2 uur, inclusief een pauze.
Kosten : 15 euro per persoon

 

Do it yourself

Waaruit bestaat een gezond voedingspatroon? Wat heeft je lichaam nodig en hoe stel je een voedings- en beweegplan samen? Je gaat, met de informatie die je wordt aangereikt en je eigen doel, in twee bijeenkomsten aan de slag met je eigen voedingsplan.

Duur : 2 maal 2 uur, inclusief een pauze.
Kosten : 35,- euro per persoon, inclusief een individueel consult na de workshops om je eigen gemaakte voedingsplan te bespreken.

 

Abs are made in the kitchen

De juiste voeding is een belangrijk aspect om optimaal te presteren als sporter. Maar wat is de juiste sportvoeding? Wat zijn de basisrichtlijnen? Wat zijn de feiten en wat zijn de fabels? Je gaat, met de informatie die je aangereikt wordt, zelf op zoek naar de juiste voeding die jij nodig hebt om goed te kunnen presteren en goed te kunnen herstellen.

Duur : 2 uur, inclusief pauze
Kosten : 15 euro per persoon

 

Heb je interesse in een van bovenstaande workshops ? Neem contact met mij op

 

Aan de keukentafel

Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Hoe ik het heb aangepakt, wat mijn succesfactoren zijn geweest om af te vallen en hoe ik ervoor zorg dat het resultaat duurzaam is?

Kom een kop koffie bij me drinken, leuk ! Neem contact met me op.