Over mij

Ik ben Nienke Deelstra, voedingsdeskundige, ervaringsdeskundige en coach op het gebied van gezonde voeding en sportvoeding. Sinds mijn puberteit ben ik gaan schommelen met mijn gewicht. Dit ging van kwaad tot erger, dan weer een paar kilo eraf en dan weer meer kilo’s erbij op de weegschaal.

Toen het gewicht mij echt enorm begon tegen te staan, ging de knop om en ben ik in totaal 60 kilo afgevallen. Dit klinkt gemakkelijk, maar dat is het natuurlijk niet altijd geweest.

Er is met name een beroep gedaan op mijn doorzettingsvermogen, wilskracht, discipline en de juiste mindset. Ik heb tijdens dit proces ontdekt dat gezond eten en bewegen veel goeds kan brengen, zowel fysiek als mentaal. Tijdens het proces van afvallen is mijn passie ontstaan voor gezondheid, voeding en sport en ben ik mij meer gaan verdiepen in sport en voeding. Nadat ik mijn diploma als voedingsdeskundige heb behaald, is Firma Fit ontstaan.

Ik help je graag om stap voor stap af te vallen en een gezonde levensstijl te ontwikkelen die bij jou past.

Vind je het leuk om meer informatie te krijgen over gezonde voeding en leefstijl ? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.